péntek, október 19, 2018
Civil Hírügynökség

Anya kiáll és beszél

anyaKiall-171130

A Napvilág Kiadó és a Közélet Iskolája közös gondozásában megjelenő könyvben szereplő aktivisták életének és munkájának egytől egyig az elhivatottság, a teherbírás, az önkritika, az együttérzés, a szolidaritás és egy jobb világba vetett hit az alapjai.

Mindannyian tudatos érdekvédők: tudják, hogy miért küzdenek, és azt is, hogy ezt hogyan szeretnék elérni. A legtöbben másokkal együtt, közösségben dolgoznak, mert anyaként nagyon jól ismerik az odafigyelés, az együttműködés és a türelem szükségességét és erejét.

Azt reméljük, hogy a kötet inspiráció lehet azoknak a nőknek és partnereiknek, akik egyszerre nevelnek gyerekeket és végeznek közéleti munkát, illetve hasznos fogódzó lehet azok számára, akiket foglalkoztat a gyerekvállalás gondolata, de tartanak az anyaság elszigetelő hatásától. A könyv azok számára is példákat mutat, akik maguk kiváltságos helyzetben vannak és szeretnék jobban megérteni a közéleti szerepvállalásban akadályozott társaikat, hogy ezáltal empatikusabban, szolidaritással, partneri alapon tudjanak viszonyulni hozzájuk és velük együtt küzdhessenek egy igazságos társadalomért.

Mikor? 2017. december 6. (szerda) 18-21h
Hol? Gólya Szövetkezeti Presszó (Budapest, VIII. ker. Bókay János utca 34.)

A könyv a helyszínen megvásárolható.

A belépés ingyenes, várunk mindenkit szeretettel!
Facebook esemény >>> https://www.facebook.com/events/592137567844221/?active_tab=about

Élettörténetek: Badzsó Istvánné Angéla, Baranyi Krisztina, Bende Anna és Kovács Vera, Bolba Márta, Csordás Anett, Dánielné Tóth Beáta, Dömösi Emese, Fazakas Pálma, Hoffmann Kriszta, Horváth-Kertész Noémi, Keszler Viki, Laborczi Dóra, Peksa Kama, Seres Barbara, Szilvásy Zsuzsanna, Várnai Anna

Szerkesztők: Dósa Mariann és Udvarhelyi Tessza
Fotók: Csoszó Gabriella
Borítókép: Krasznahorkai Emma
Az interjúkat készítette: Gimes Dóra, Csengei Andrea, Dósa Mariann és Udvarhelyi Tessza

További információ: www.kozeletiskolaja.hu, www.facebook.com/KozeletIskolaja/

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.