péntek, október 19, 2018
Civil Hírügynökség

Akadálymentes Turizmus Napja – önkénteseket várnak

orfu-170818

2017. szeptember 30-án egy különleges nappal vár mindenkit Orfű, ugyanis hazánkban először itt kerül megrendezésre az Akadálymentes Turizmus Napja.

Orfű gazdag kulturális kínálatával, családbarát igényes programjaival vált ismertté és kedveltté az elmúlt években. Az idei évben szeretnék a fogyatékkal élő embertársainknak is bemutatni Orfűt és egy élményben gazdag, emlékezetes napot biztosítani, ezért 2017. szeptember 30-ra több száz mozgásában korlátozott, látássérült és enyhén értelmi fogyatékos vendéget szeretnének meghívni a településre.

A rendezvény célja a fogyatékkal élő és az egészséges emberek közötti szakadék megszüntetése, a kölcsönös elfogadás motiválása, illetve hogy ez természetes legyen mindenkinek. A rendezvény során minden turisztikai, sportolási és gasztronómiai lehetőséget igyekeznek elérhetővé tenni a résztvevők számára.

Ha Te is szívesen segítenél az Akadálymentes Turizmus Nap lebonyolításában 2017.09.30-án Orfűn, akkor várjuk jelentkezésedet a következő e-mailcímen: akadalymentes.turizmus.nap@gmail.com

Részletek a csatolt felhívásban: https://www.facebook.com/turizmus.akadalymentes/

 

Forrás: facebook.com

Friss műsorok

Comments are closed.