szerda, június 19, 2019
Civil Hírügynökség

Ajánlja fel adója 1%-át

magyarHelsinkiBiz-190415

Kedves Barátunk! Hamarosan, május 20-án itt a személyi jövedelemadó bevallásának határideje, amíg rendelkezhetünk adónk 1%-áról a számunkra fontos ügy javára.

Tavaly mintegy 800 honfitársunk döntött úgy, hogy ő a Magyar Helsinki Bizottságot fogja támogatni. Az így kapott öt és fél millió forint segítségével olyan bátor embereknek biztosítottunk ügyvédet, akik kiálltak közösségükért vagy önmagukért a hatalommal szemben. Támogasson minket, hogy idén is minél több embernek segíthessünk!

Biztosan hallott már Szert Boglárkáról, aki az Antall József Tudásközpontnál középvezetőként dolgozott. Ő az, aki kiállt kollégái mellett, mert politikai véleményük miatt megfenyegette őket a főnökük. Ügyfelünk igazságtalannak és megszégyenítőnek minősítette az eljárást, amire átszervezésre hivatkozva felmondták munkaszerződését. Szert Boglárka bírósághoz fordult, munkaügyi perében a Magyar Helsinki Bizottság ügyvédei képviselték, mégpedig sikerrel.

Ha Ön is fontosnak tartja, hogy a hasonló esetekben igazságot szolgáltassanak a hétköznapok hőseinek, ajánlja fel adó 1%-át a Magyar Helsinki Bizottság javára! Az ő joguk a mi hivatásunk.
Adószámunk: 19013983-1-42

A Magyar Helsinki Bizottság csapata

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.