szombat, november 17, 2018
Civil Hírügynökség

Adományokat gyűjtöttek a Máltai Szeretetszolgálatnak

abroncsAdom-171207

Nehéz sorsú családoknak szervezett adománygyűjtést az Abroncs Kereskedőház. A vállalat munkatársai által felajánlott ruhaneműket, játékokat és tartós élelmiszereket a Máltai Szeretetszolgálat segítségével juttatják el a rászorulóknak.

Idén is adománygyűjtést szervezett munkatársai körében az Abroncs Kereskedőház. A tavaly indított kezdeményezéshez novemberben csaknem száz kollégánk csatlakozott és ajánlott fel felnőtt és gyermek ruhaneműt, könyveket, gyermekjátékokat, valamint tartós élelmiszert, mondta Kovács László, a vállalat üzletfejlesztési igazgatója.

Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy idén is milyen sok mindent ajánlottak fel kollégáink egy nemes cél érdekében – hangsúlyozta Kovács László. – A novemberben összegyűlt adományunkat idén is a kiemelkedően közhasznú Magyar Máltai Szeretetszolgálat juttatja el oda, ahol igazán nagy szükség van rá és így egy picit szebbé tudjuk tenni néhány nélkülöző család karácsonyát.

A Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője, Romhányi Tamás elmondta: a beérkezett adományok a főváros mellett vidéki kistelepülésekre kerülnek, ahol többszörösen hátrányos helyzetű, többnyire kisgyermekes családok, valamint fogyatékkal élők számára juttatják el a karitatív szervezet munkatársai.

——-

Az 1995-ben alakult Abroncs Kereskedőház Kft. a magyar gumiabroncspiac értékesítési és szolgáltatásai területén több kategóriában is piacvezető. A csaknem háromszáz szakembernek munkát biztosító cég jelenleg 6 saját tulajdonú kiskereskedelmi telephelyet, 4 bevásárlóközponti abroncsszervizt és két logisztikai raktárbázist üzemeltet. Kizárólagosan forgalmazott termékei mellett a cégcsoport a multinacionális gumiabroncsmárkák legnagyobb forgalmazója a magyarországi piacon.

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.