szombat, május 27, 2017
Civil Hírügynökség

Adj 1%-ot, és jóra fordítjuk!

artemisz-170504

Kedves barátaink! Közeleg a személyi jövedelemadó bevallásának határideje, ezért szeretnénk most a segítségeteket kérni. Május 22-ig van lehetőségetek felajánlani adótok 1%-át (ha a NAV már elkészítette a bevallásotokat, a felajánlást utólag is elintézhetitek).

A felajánláshoz segítséget és információt a https://aa1szazalek.tumblr.com/ oldalon találtok. Adószámunk: 18089855-1-41.

Mik a célkitűzéseink?

Az Artemisszió Alapítvány 1998 óta nonprofit közhasznú szervezetként működik. Céljaink közé tartozik a különböző kulturális, etnikai és társadalmi csoportok közötti párbeszéd és közeledés erősítése, a kölcsönös megértés elősegítése, a hátrányos helyzetű csoportok társadalmi integrációjának támogatása, a nemzetközi kulturális és tudományos kapcsolatok erősítése, valamint interkulturális képzési programok, képzési anyagok és módszertan fejlesztése és terjesztése.

Tevékenységeinkről, programjainkról blogunkon, illetve Facebook oldalunkon olvashattok bővebben.

Mire fordítjuk a felajánlásokat?

Adó 1% felajánlásokból szerveztünk többek között szabadidős programot menedékkérőknek, közös tanulócsoportot bevándorló és nem bevándorló fiataloknak, külföldi szakmai gyakorlatot hátrányos helyzetű fiataloknak, munkaerő-piaci foglalkozásokat szakiskolásoknak, képzéseket menekülésről, szegénységről és a roma identitásról rendőröknek és szociális munkásoknak, foglalkozásokat nemzetközi vándorlásról, klímaváltozásról és más globális kérdésekről diákoknak.

Nagyon köszönjük előre is, számítunk a segítségetekre.

Üdvözlettel,
az Artemisszió Alapítvány csapata

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.