szombat, augusztus 24, 2019
Civil Hírügynökség

Adatelemzés és data science

2018-02-09 Blogajánló, Hírfolyam
mesterTomi-180207

Pár nappal ezelőtt Mester Tomival beszélgettem, aki korábban a Prezinél doglozott adatelemzőként, majd belekezdett saját projektként és vállalkozásként az adatlabor.hu-ba, most pedig nemzetközi téren a data36.com-ot csinálja.

Tomit már évek óta ismerem, tartottunk közös tréninget a Magyar Telekomnál, dolgoztunk közös projekten is, és szoktunk tanácsokat is kérni egymástól. Időről időre pedig leülünk beszélgetni a tervekről, eredményekről, kihívásokról. Ha nagyon egyszerűen kéne megfogalmazni, hogy ki is Tomi, akkor azt mondanám, hogy:

“Tomi olyan mint én, csak ő nem SEO-val foglalkozik, hanem az ő területe az adatelemzés és a Data Science.”

De hogy a párhuzam mennyire állja meg a helyét, az kiderül abból az interjúból, amit most csináltam vele!

Az interjú egyik fő tanulsága, hogy Tomi két weboldala, az Adatlabor és Data36 nagyon hasonló utat jártak be mint a Pitch. És a mögöttes üzleti háttér is hasonlóan épült. Legyen szó oktatásról, tanácsadásról vagy megvalósításról.

Csak míg én az online marketing és SEO területet építem, addig Tomi az adatelemzés és data science területet viszi. Most már nemzetközi szinten.

Ha hasonló vállalkozás indításában gondolkodsz, vagy szeretnéd megérteni, hogy egy szakértő hogy tud felépíteni egy vállalkozást, akkor mindenképp javaslom az interjút. Nagyon sok tipp és tanács van benne, amit már a kezdetektől fogva fel tudsz használni.

Tovább az interjúhoz:
http://thepitch.hu/interju-mester-tomival-adatelemzes-es-data36/

A 2 éves szülinapi akciónk során továbbra is kedvezményesen (-25-35%) lehet hozzájutni mind a 6 marketinges képzésünkhöz (seo, kulcsszókutatás, 2 új linképítés képzés, google scriptek, versenytárselemzés).

Az akció február 12., hétfő éjfélig érvényes, utána csak teljes áron lehet megvenni a képzéseket. További részletek itt: http://thepitch.hu/online-marketing-kepzesek/

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.