szombat, június 23, 2018
Civil Hírügynökség

32. SPAR Budapest Maraton a Habitattal

2017-08-09 Esemény, Hírfolyam
sparMarato-170808

Készen állsz egy új kihívásra? Támogasd munkánkat adománygyűjtéssel és fuss (újra) a Habitat for Humanity Magyarország jótékonysági futó csapatával a 32. Spar Maraton Fesztiválon – 2017. október 14-15.! Tavaszi futóink hihetetlenül lelkes és ügyes adománygyűjtésén felbátorodva ezúttal 100.000 Ft-os adománycél kitűzésére kérünk Titeket!

Futóink ehhez amellett, hogy egy választott távot teljesítenek a versenyen (2,5 km, 5 km, 10 km vagy maraton), a futás előtt legalább 4 héttel egy online kampányoldalt hoznak létre, és barátaikat, ismerőseiket arra kérik, támogassák futásukat és adományozzanak a szervezet javára. Itt megnézheted egy korábbi futónk adománygyűjtő oldalát.

A verseny előtt közös futásokat is szervezünk, hogy a rajthoz már összeszokott csapatként álljunk! (A verseny során természetesen mindenki a saját tempójában fut.) Futóinknak Habitatos technikai pólóval köszönjük meg a segítséget, és ebben is futunk!

Korábbi jótékonysági futásainkról Facebook oldalunkon találsz képeket: Vivicitta Városvédő Futás 2016, Spar Maraton Fesztivál 2016, Vivicitta 2017.

Remélem, Téged is magával ragad a versenyek hangulata! Csatlakozz Te is, és segíts megfizethető otthonokat teremteni rászoruló emberek és családok számára!

Jelentkezésedet augusztus 14-ig várjuk a következő emailcímre: renata.scheili@habitat.hu. További részletek: http://habitat.hu/hir/246

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.