szombat, augusztus 24, 2019
Civil Hírügynökség

Repülőjegyet kapnak a résztvevők

2019-07-22 Esemény, Hírfolyam
placc-190719

Közösségi összefogással indul útjára a Frankel Leó utcában az “együtt PLACC” nevű rendezvény, ahol az utca vendéglátósai, boltjai, szolgáltatói fognak össze a Placc Közösségi Vásárral, valamint az EB OVO Egyesülettel.

Az “együtt PLACC” az az ünnep, ahol egy napra a figyelem középpontjába kerül a Frankel Leó utca és annak közössége. A Placc Közösségi Vásár kutyás tematikával is készül az utca különböző helyein, ezzel teret adva a kerületi kiállítóknak, tervezőknek, dizájnereknek és portékájuknak. A programon utcaművészeket is láthat a nagyközönség. A kutya-, ember- és családbarát rendezvény programjaira szeretettel várnak mindenkit.
A helyi vendéglátósok megnyitják teraszaikat és közösen összeállítanak egy menü-útlevelet, ami a rendezvény programjaihoz, szolgáltatásaihoz ad útmutatót, egymást is ajánlva.

A Frankel Leó utca közössége és boltosai nyereményjátékkal is készülnek. A pikniken mindenki kap egy “útlevelet” és egy “repülőjegyet”. A repülőjeggyel több helyen be lehet csekkolni, a 10 “becsekk” után pedig mindenki leadhatja az EB OVO Lounge-ban a repülőjegyét, amely ajándék-sorsoláson vesz részt.

Az EB OVO Egyesület tagjai a rendezvényt kutyabaráttá is teszik, hogy a kutyások és nem kutyások is kellemesen érezzék magukat a forgatagban.

Részletes infó: https://ebovo.hu/

 

Forrás: EB OVO Egyesület

Friss műsorok

Comments are closed.