szombat, augusztus 24, 2019
Civil Hírügynökség

Egri Péter és a Mystery Gang Las Vegasban

egriPeter-190424

Nem megszokott helyen lépett fel Egri Péter és a Mystery Gang a húsvéti ünnepek alatt. A rockabilly magyar helytartója Egri Péter és zenekara a Mystery Gang ugyanis a műfaj legnagyobb fesztiváljára kapott meghívást a Viva Las Vegasra, amelyet idén 22. éve szerveztek meg Las Vegas óriási helyszínén a The Orlens hotelben, és annak környékén.

A több tíz ezres közönség a világ minden tájáról, idén először láthatott magyar előadót, a kifejezetten amerikai, a rock and roll és rockabilly zenészek és zenekarok között. A különösen ízléses, luxus mámorban nem csak a zene, hanem orbitális méretű car show, és egyéb események is párosulnak évről évre. Az Egri Péter által megírt saját dalok, az óriás rendezvényen őrjöngő sikert zsebeltek be, és ahogy beszélt róla, rendkívül büszke arra, hogy szerzeményei által tud sikert hozni szülőhazájának, és arra is, hogy a plakáton, valamint a koncert előtti konferálásban végre szerepelhetett az, hogy Budapest, Hungary.

A srácok egyébként pár nappal a nagy szereplés előtt a rendezvény felvezető estjén is fő zenekarként léphettek színpadra, a Pre-Viva Las Vegason, amelyet szintén Las Vegasban rendeztek a Fremont Country klubban, a mondhatni korán érkezőknek. Ezen eseményt egyébként a helyi Devi rádió élőben is közvetítette.

A két dátum között sem volt megállás, és Egri Petiék bevették magukat a Nevadai Mojave sivatagba, ahol egy elhagyott városban, az ottani elnevezés szerinti “szellemvárosba” is ellátogattak, ahol néhány hamarosan újonnan megjelenő projekthez készítettek anyagot. A koncertről egyébként felvétel is készült a Los-Tiki Pictures és a Starpeople Productions közreműködésével, amelyet hamarosan bemutatnak, valamint az új projektekről is nemsokára előrukkolnak.

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

 • Cím: Fogyasztóvédelem – Igazságügyi szakértés – könnyűipari termékek
 • Hossz: 56:30
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Hoffer Ferenc igazságügyi szakértő

1/7. Mikor és hogyan forduljunk igazságügyi szakértőhöz, ha panaszunk van? Hogyan válasszunk szakértőt? Ki fizeti és mire jó a szakértői vélemény?

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Gázkészülékek javítása és karbantartása
 • Hossz: 56:56
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Horváth Zoltán gázkészülék szervízvezető

1/6. Háztartásokban használatos gázkészülékek karbantartásával, javításával és vásárlásával kapcsolatos panaszok és azok elkerülése érdekében való felkészülés és teendők.

 

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Közlekedés, autós panaszkezelés 2.rész
 • Hossz: 56:55
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Wendler András mérnök és szervízvezető

1/ 5. Az autós fogyasztók panaszai és azok kezelése. Fogyasztói jogviták rendezési módjai. Téli és őszi közlekedési felkészülés. Számlaviták és elkerülésük.

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Közlekedés, autós panaszkezelés
 • Hossz: 56:55
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Wendler András mérnök, szervízvezető

1.4  Az autós fogyasztók panaszai és azok kezelése. Fogyasztói jogviták rendezési módjai. Téli és őszi közlekedési felkészülés. Számlaviták és elkerülésük.

Letöltés

Comments are closed.