szombat, augusztus 24, 2019
Civil Hírügynökség

Adj lendületet a helyi közösségednek!

MolAdjLend-190418

109 szervezet jutott tovább a Helyi Érték Program 2. fordulójába, amelyben a MOL vásárlói dönthetik majd el, hogy ki nyerje el a szervezetenként igényelt max. 500.000 Ft-os támogatást helyi közösségi programja megvalósításához. A szavazásra április 22-ig kerül sor.

2018-ban első alkalommal hirdettük meg a felhívást négy kategóriában:
Jövő generációja;
Kultúra;
Környezetvédelem és fenntarthatóság;
Társadalom.

A felhívásra összesen 297 pályázat érkezett be.
A szakmai értékelés javaslata és a MOL Alapítvány kuratóriumának döntése alapján összesen 109 pályázat – körzetenként legalább 2, legfeljebb 3 – 2019. április 1-22. között közönségszavazáson vehet részt.

A körzetenként legtöbb szavazatot begyűjtő szervezet elnyeri a pályázatban igényelt max. 500.000 Ft támogatást, amelyet 2019. május és december között használhat fel tervei megvalósítására.
A projektekre a szavazatokat a MOL benzinkút hálózat kijelölt töltőállomásain adhatják le a vásárlók. A szavazatok összesítésére április 30-ig, a végső eredményhirdetésre legkésőbb május 3-ig kerül sor.

A szavazási fordulóba bejutott szervezetek listája itt érhető el – https://www.molalapitvany.hu/files/uploads/docs/27/hep18-szavazasi-forduloba-juto.pdf
A Helyi Érték Program célja helyi civil szervezetek, kezdeményezések támogatása, amelyek a helyben élő emberek életét, közösséggé válását, identitásának megerősödését segítik, és helyi problémákra keresnek helyben adható válaszokat.

 

Forrás: molalapitvany.hu

Friss műsorok

Comments are closed.