péntek, július 20, 2018
Civil Hírügynökség

3 milliót sétáltak össze a beteg gyermekeknek

Amway_seta-171002

12 városban több mint kétezer-ötszázan vettek részt az Amway jótékonysági eseményén.

Október 1-jén újra jótékonysági sétát szervezett az Amway országszerte 12 helyszínen. A „10 000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK” program célja az volt, hogy a résztvevők 10 000 lépéssel és jelképes, 500 forintos adománnyal segítsék beteg gyermekek gyógyulását. A séta ismét rekorddal zárult: október első vasárnapján országszerte 2690-en gyalogoltak a jó ügyért. A részvételi díjakból befolyt összeget az Amway megduplázta, így összesen 3 millió Ft gyűlt össze a gyermekkórházak és gyermekalapítványok javára.

Az országos akcióban 12 város, Budapest, Debrecen, Dunaújváros, Gyöngyös, Mohács, Nyíregyháza, Szeged, Szolnok, Tatabánya, Vác, Zalaegerszeg és Zirc vett részt. A közel 5 kilométeres távot 2690-en, köztük az Amway munkatársai és üzleti vállalkozói gyalogolták le országszerte. A sétán befolyt adományok és az Amway támogatásából összesen 3 millió forint gyűlt össze a beteg gyermekek javára, melyből többek között a gyógyításukhoz szükséges új, korszerű eszközök megvásárlására nyílik lehetőség.

„Évente többször szervezünk jótékonysági akciókat a beteg gyermekek gyógyításáért. Nyáron kerékpározással, ősszel pedig gyaloglással segítjük a gyermekkórházak nélkülözhetetlen munkáját. Büszkék vagyunk arra, hogy az idei séta a résztvevők számát és támogatás összegét tekintve újra rekordot döntött: reméljük, jövőre még többen csatlakoznak hozzánk” – mondta el Törőcsik Dalma, az Amway Hungária vállalati kapcsolatokért felelős vezetője.

A „10.000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK” akcióban részt vevő városok és a támogatott intézmények, szervezetek:

1. Budapest Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekklinika
2. Debrecen Leukémiás Gyermekekért Alapítvány
3. Dunaújváros Szent Pantaleon Kórház – Az Emberek Egészségéért Alapítvány
4. Gyöngyös Bugát Pál Kórház
5. Mohács Magyar Vöröskereszt Baranya Megyei Szervezete
6. Nyíregyháza Down Egyesület
7. Szeged SZTE Gyermekgyógyászati Klinika Reménysugár Alapítvány
8. Szolnok Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház
9. Tatabánya Szent Borbála Kórház Gyermekosztálya
10 Vác Jávorszky Ödön Kórház
11. Zalaegerszeg Zala Megyei Szent Rafael Kórház
12. Zirc Veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház

Az Amway-ről
A családi tulajdonú Amway™ a világ egyik vezető fogyasztási cikkeket gyártó és forgalmazó vállalata, kínálatában több mint 450 csúcsminőségű szépségápolási, wellness és háztartási termék található, melyek kizárólag független termékforgalmazókon keresztül érhetők el a fogyasztók számára. Az 1959-ben az egyesült államokbeli Adában alapított vállalat több mint 100 országban és területen működik, 2016-os éves árbevétele elérte a 8,8 milliárd dollárt. Az Amway legnépszerűbb márkái a NUTRILITE™ vitaminok, ásványi anyagok és étrend-kiegészítők, az Artistry™ bőrápolók és színes kozmetikumok, valamint az eSpring™ víztisztító rendszerek.

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

Comments are closed.