csütörtök, május 23, 2019
Civil Hírügynökség

Új játékokat és eszközöket adományoztak

jatek-190221

A pilisvörösvári székhelyű Liegl&Dachser Szállítmányozási és Logisztikai Kft. 2.000.000 Ft összértékben ajándékozott gyermekjátékokat, műszaki berendezéseket és egyéb eszközöket a pilisvörösvári városi önkormányzat részére, melyet a szakorvosi rendelőintézet gyermekorvosi rendelőjének csinosítására fordítottak.

A Dachser célja az volt, hogy az adománnyal hozzájáruljon a gyermekorvosi rendelő, illetve a védőnői szolgálat várótermeinek korszerű és gyermekbarát játékokkal, bútorokkal való felszereléséhez. Az adomány 1.630.000 Ft értékben tartalmazott gyermekjátékokat és bútorokat, valamint egy színes, gyermekbarát kialakítású kültéri játszóházat. Az adományból emellett 190.000 Ft értékben műszaki cikkeket (például egy várótermi televíziót), valamint 180.000 Ft értékben várótermi bútorokat, kiegészítőket vásároltak. A játékok és eszközök a gyermekorvosi rendelő és a védőnői szolgálat várótermeibe kerültek, a játszóházikó pedig az Egészségház udvarán várja a gyermekeket.

A hivatalos átadási eseményre 2019. február 14-én, csütörtökön került sor a Szakorvosi Rendelőintézet gyermekorvosi rendelőjének várótermében. A Liegl&Dachser Kft. képviseletében Szontágné Hajnal Zsuzsanna, a vállalat értékesítési vezetője nyújtotta át az adományt jelképező óriáscsekket a Szakorvosi Rendelőintézet képviselője, valamint a megjelent gyermekorvosok és védőnők részére. Szontágné Hajnal Zsuzsanna elárulta, a cég minden vezetője fejenként 2–3 jótékonysági szervezetet delegált, melyek közül a kollégák szavazás útján választották ki a győztest – a gyermekorvosi rendelőt. „Kollégáink között rengeteg a családos, kisgyermekes” mondta, „így fontos volt számunkra, hogy olyan ügyet válasszunk, mely a helyi közösség életében jelentős szerepet tölt be. Nagyon örültünk, hogy a választás a gyermekorvosi rendelőre esett, boldogok vagyunk, hogy őket támogathattuk.”

Az önkormányzat és a település nevében Gromon István polgármester mondott köszönetet a jelentős összegű felajánlásért. A polgármester beszédében elmondta, reméli, hogy a Liegl&Dachser a jövőben is folytatja majd a nagylelkű támogatást, és ezen keresztül továbbra is hozzájárul a helyi közcélú intézmények komfortosabb működéséhez.

 

A DACHSER:
A világon közel 29 100 fővel, 396 telephellyel működő DACHSER 2017-ben 78,6 millió EUR árbevétel generált. A logisztikai szolgáltató összesen 81,7 millió darab, 39,8 millió tonna össztömegű szállítmányt mozgatott. A DACHSER jelenleg 44 országban van jelen. További információért keresse a DACHSER központi weboldalát, a www.dachser.com–ot.

DACHSER Magyarország:
A LIEGL & DACHSER Szállítmányozási és Logisztikai Kft. 1999 óta van jelen a magyar piacon, a szállítmányozási és logisztikai piac meghatározó szereplője. Pilisvörösvári székhelyén az ország egyik legmodernebb logisztikai bázisát üzemelteti. Belföldi hálózatát 8 vidéki telephely alkotja, összesen több mint 300 munkatársat foglalkoztat. A kiemelkedő színvonalú szállítmányozási és logisztikai produkció magas színvonalú adminisztratív háttérszolgáltatásra támaszkodik. Az elmúlt évek eredményei alapján a vállalat töretlen és dinamikusan fejlődő szereplője a szolgáltatási szférának. 2017-ben 7,4%-os forgalom növekedést ért el, ez 75,9 millió EUR árbevételt jelent.

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

 • Cím: Fogyasztóvédelem – Igazságügyi szakértés – könnyűipari termékek
 • Hossz: 56:30
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Hoffer Ferenc igazságügyi szakértő

1/7. Mikor és hogyan forduljunk igazságügyi szakértőhöz, ha panaszunk van? Hogyan válasszunk szakértőt? Ki fizeti és mire jó a szakértői vélemény?

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Gázkészülékek javítása és karbantartása
 • Hossz: 56:56
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Horváth Zoltán gázkészülék szervízvezető

1/6. Háztartásokban használatos gázkészülékek karbantartásával, javításával és vásárlásával kapcsolatos panaszok és azok elkerülése érdekében való felkészülés és teendők.

 

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Közlekedés, autós panaszkezelés 2.rész
 • Hossz: 56:55
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Wendler András mérnök és szervízvezető

1/ 5. Az autós fogyasztók panaszai és azok kezelése. Fogyasztói jogviták rendezési módjai. Téli és őszi közlekedési felkészülés. Számlaviták és elkerülésük.

Letöltés
 • Cím: Fogyasztóvédelem – Közlekedés, autós panaszkezelés
 • Hossz: 56:55
 • Vendég: Dr. Csanádi Károly a Pest megyei Békéltető Testület vezetője és Wendler András mérnök, szervízvezető

1.4  Az autós fogyasztók panaszai és azok kezelése. Fogyasztói jogviták rendezési módjai. Téli és őszi közlekedési felkészülés. Számlaviták és elkerülésük.

Letöltés

Comments are closed.