szerda, július 17, 2019
Civil Hírügynökség

Ingyen jár a gyerekmenű, ha nem mobilozol

vakvarju-190210

Hihetetlen mértékben uralja életünket a mobiltelefon. Kézben van, ha várakozunk, ha utazunk, ha eszünk, ha pihenünk. Gyakran az emberek közti beszélgetés is elmarad, mert még az együtt töltött idő egy részében is a mobiltelefonok uralkodnak. Épp ezért jó kezdeményezés a #kikapcs kampány, melyről a fővárosi Vak Varjú étterem oldalán olvastunk.

A Varjúfészek fiókái büszkén, és örömmel csatlakoztak a mozgalomhoz, hiszen filozófiában fontos szerepe van a családoknak. Február 17-ig minden éttermükben dobozokat helyeznek el a kijelölt asztalokon, ahova azok a 14 év alatti gyermekkel érkező családokat ültetik, akik előzetesen asztalt foglaltak éttermükben. Továbbá jelezték, hogy részt szeretnének venni a #kikapcs (https://www.facebook.com/kikapcsstartup/ ) kampányban.

Ezek a dobozok arra szolgálnak, hogy megérkezéskor a családtagok kikapcsolt állapotban beletegyék az összes náluk lévő telefont, majd lezárják az étkezés végéig.

Amennyiben a fizetésig nem szólal meg és nincs elővéve a dobozból egyetlen mobiltelefon sem, a gyerekmenüket ajándékba adjuk.

Játékszabályok:
– a gyerekmenü 14 év alatti gyermekeknek való falat, így idősebbek nem rendelhetik
– ahhoz, hogy részt vehessetek a játékban, foglaláskor mondjátok a #kikapcs (ejtsd: hesteg kikapcs) jeligét a telefonba vagy online foglaláskor írjátok a megjegyzésbe
– mielőtt a dobozba teszitek a mobilokat, kapcsoljátok ki, nehogy megzavarjanak evés közben
-ha rajtakapunk, hogy a kiveszitek a telefonokat a dobozból, kiestetek 🙁
Hogyan vehettek részt a mozgalomban?

Nem kell mást tenni, mint február 17-ig asztalt foglalni (  https://pest.vakvarju.com/csatlakozz-a-mozgalomhoz-egyel-mobil-nelkul/?fbclid=IwAR0LXpzyh_vfzL_4X7s1wwgCoh2LcJnaeyrXXe94q1hU7rCdiCRlTOg_N7k ) bármelyik fiókánkba és telefonon bemondani a #kikapcs jeligét, online foglalás esetén pedig a megjegyzés rovatba írni.

Ui.: Játékunkban csak gyermekkel érkező családok vehetnek részt.
Várunk benneteket nagy szeretettel!

 

Forrás: Vak Varjú étterem

Friss műsorok

Comments are closed.