szerda, július 17, 2019
Civil Hírügynökség
palyazat-180829

A Richter Gedeon Nyrt és a Kutató Diákokért Alapítvány közös „Példaképem a tanárom” elnevezésű pályázatát a természettudományos tantárgyakat tanító tanárok elismerésére hoztak létre. A pályázatra diákok jelölhetik tanáraikat.

A pályázatokat egy szakmai bizottság fogja odaítélni, részletesen kidolgozott szempontrendszer alapján. A díjak átadására a Tudományos Diákkörök XIX. Kárpát-medencei Konferenciájának nemzetközi döntőjén, ünnepélyes keretek között kerül majd sor.

Pályázati feltételek:
• A tanár az iskolában a 2018/2019-es tanévben működő természettudományos szakkört vezet
• A szakkör az alábbi témák valamelyikével foglalkozik: kémia, biokémia

Jelentkezés és a pályázat beadása:
A programba jelentkezni (jelölni) az itt található ŰRLAPNAK ( https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqoVk6RSBIu9lqfl7KY1YEyS8-yTkfr8m3plYGos0VyHJz-Q/viewform ) a kitöltésével lehet!

A pályázat beadási határideje: 2019. február 28. (éjfél)

A „Példaképem a tanárom” elismerés mellett a Kutató Diákokért Alapítvány és a Richter Gedeon Nyrt. lehetőséget teremtett a legjobb szakkörök elismerésére is. (Részletek: KutDiák-Richter szakkörprogram – https://www.kutdiak.hu/hu/2018/10/09/kutdiak-richter-szakkorprogram-2018-19/ . A pályázat feltételeiről szintén találnak információt a honlapunkon.

Elérhetőségeink:
Kutató Diákokért Alapítvány, Kollár Andrea koordinátor
e-mail: kutdiak@kutdiak.hu
telefon: 06 30 219 99 51
Bármilyen felmerülő kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre!

 

Forrás: kutdiak.hu

Friss műsorok

Comments are closed.