szerda, november 21, 2018
Civil Hírügynökség

AC-DC Találd meg a helyed!

2018-08-15 Esemény, Hírfolyam
vakokGYKElogo-180814

Különleges programokkal várja a VGYKE a látássérült főiskolásokat, egyetemistákat és a diplomásokat. Karriermenedzselés áll a középpontjában a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete projektjének. Az országosan egyedülálló kezdeményezés az “AC-DC Találd meg a helyed!” nevet viseli, utalva az állásinterjúk kiválasztási módszereire.

Fodor Ágnes VGYKE elnök:
Célunk, hogy növeljük a képzett látássérült fiatalok munkaerőpiaci sikerességét, ezzel pedig esélyegyenlőségüket.

Ennek érdekében színes programokat szervezünk: sikeres látássérültek klubja, stílustanácsadás, munkahelyek helyszíni bemutatása – az adott vezetők érzékenyítését követően. A részvétel ingyenes, és az ország minden részéből szívesen fogadjuk a 40 év alatti látássérült embereket.

Motivációs táborunkba, amely augusztus 31-szeptember 3-ig tart, és ahol naponta neves munkaügyi és kommunikációs szakemberek tartanak tréninget és előadást, még lehet jelentkezni! A helyszín a festői Alsótold, ahol kirándulásra, agyagozásra és lovaglásra is van lehetőség.

Támogatók: Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI), Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft (FSZK).
Együttműködő partner: ELTE Fogyatékosügyi Központ

További tájékoztatás:
http://www.vgyke.com/ac-dc/ , https://www.facebook.com/vgyke

Jelentkezni lehet: acdc@vgyke.com

 

Forrás: Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete (VGYKE)

Friss műsorok

Comments are closed.