vasárnap, május 20, 2018
Civil Hírügynökség

15. KÖSZI Nyomkereső készségfejlesztő tábor

koszi-160905

Szeretnéd egy őszi hétvégére elfelejteni az iskolai, otthoni gondjaidat, és egy rejtély kellős közepébe csöppenni, amit új barátaiddal közösen kell megfejtenetek? Szabadulós játék, logikai fejtörők, helyszínelés, szerepjáték és más vetélkedők során pallérozhatod eszed és kreativitásod, miközben egy megértő és családias közösségben élvezheted az ősz szépségeit.

A KÖSZI Nyomkereső egy olyan egyedülálló készségfejlesztő tábor, ahol a szabadidő hasznos és élményszerű eltöltésén, illetve a fiatalok személyiségének és készségeinek gazdagításán túl, életkorukhoz igazítva számos szórakoztató programot is kínálunk számukra. Az agyat és kreativitást pallérozó programokon kívül helyet kap táborunkban egy őszi kirándulás, mozgásra serkentő akadályverseny és métázás, valamint szerepjáték és más csapatos vetélkedők is.

A nem csak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.

Korosztály: 5-12. osztályosok (2016/2017-es tanévben)

Időpont: Piliscsaba, 2016. október 28-31.

Táborhely: A tábort Piliscsabán, a Béthel Otthonban rendezzük meg, mely egy gyönyörű tágas, zöld környezetben fekszik. A Béthel Otthon egy színvonalasan felszerelt intézmény, a táborozók 2-3 fős, saját fürdőszobával rendelkező szobákban laknak. A táborhelyen nagy terek állnak rendelkezésre sportolásra, szabadtéri játékokra.

Étkezés: A táborozók minden nap 5-ször helyben elkészített egészséges és friss hozzávalókból készült ételeket kapnak: reggeli: kenyér, felvágott, sajt, zöldség, lekvár, müzli, tej, tea; ebéd: meleg étel; uzsonna: gyümölcs; vacsora: meleg étel vagy kenyér, felvágott, sajt, zöldség lekvár, tej, tea; pótvacsora: kenyér, felvágott, sajt, zöldség lekvár, tej, tea.

Részvételi díj: Minél korábban jelentkezel és utalod át a részvételi díjat, annál kevesebbet kell fizetned!

A részvételi díjak és jelentkezési határidők a KÖSZI Nyomkereső készségfejlesztő táborban az alábbiak:

Szemfüles Szöcske jelentkezési időszak: 2016. szeptember 1–16. Fizetendő részvételi díj: 14.500 Ft
Megfontolt Mókus jelentkezési időszak: 2016. szeptember 17–30. Fizetendő részvételi díj: 16.500 Ft
Tétova Teknős jelentkezési időszak: 2016. október 01–14. Fizetendő részvételi díj: 18.500 Ft
Lomha Lajhár jelentkezési időszak: 2016. október 15–28. Fizetendő részvételi díj: 24.500 Ft

Felhívjuk a figyelmet, hogy nem elegendő az egyes időszakok végéig jelentkezned, a részvételi díjat is addig szükséges befizetned. A befizetés időpontjának a befizetési bizonylaton szereplő dátumot tekintjük.

Kedvezmények: A fenti részvételi díjakat csökkentheted akár 5.000 Ft-tal is, ha többen együtt jelentkeztek a táborba, ha elhívod testvéredet vagy egy olyan új táborozót hozol, aki még sohasem volt KÖSZI-táborban. A kedvezmények tehát összevonhatók (maximum 5.000 Ft értékben), azaz minél több táborozót mozgósítasz, annál több kedvezményt kapsz, de egy általad mozgósított táborozó után csak egyféle kedvezményt kaphatsz.

​A Csoportos kedvezmény igénybevételét már a Jelentkezési lapon jelezni kell. A Testvérkedvezmény és a KÖSZI Nagykövet kedvezmény azután is igénybe vehető, miután kitöltötted a Jelentkezési lapot, de ekkor is emailben jelezni kell ezt.

NOE-kedvezmény: Amennyiben a szülők tagjai a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE), és rendelkeznek érvényes NOE-tagsággal, akkor 3.000 Ft kedvezmény kapható.

Részvételi díjak, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján: http://koszi.net/

Információ: Tóth Enikő, kapcsolati és operatív munkatárs Telefon: +36 70 209 3307, E-mail: koszi@koszi.net

A 15. KÖSZI Nyomkereső készségfejlesztő tábor mottója 2016-ban: Bajnokok ligája Egész nyáron sportlázban égtél, előbb a foci EB meccsein csüngve, majd az olimpiai futamokon izgulva? Szurkoltál kis hazánknak, sőt, akár egy hajnali úszószámért is felkeltél? A sportról a kitartás, erő, bátorság és küzdelem jut eszedbe? Vagy ha nem is vagy nagy sportrajongó, azért szívesen lennél egy csapat tagja, érdekel a közösség ereje?

Az idei KÖSZI Nyomkereső tábor témája a győzelem és versengés sportban és életben, ahol körüljárjuk a versenyláz, a csapatszellem, a kudarc és a célokért folytatott küzdelem témáit. Mindezt a szokásos, izgalmas rejtély kinyomozása és megfejtése közben

Te vajon a csapatoddal vállvetve átszakítod majd a célszalagot, és győzelmet aratsz?

 

Forrás: beküldött hír

Friss műsorok

 • Cím: Tesco – Ön választ, mi segítünk
 • Hossz: 00:38:19
 • Vendég: Magyar Henrietta

Az „Ön választ, mi segítünk” program keretében a Tesco Magyarország 63 civil szervezetének összesen 25 200 000 forintot adományoz, így támogatva a helyi közösségek számára fontos projekteket. A szavazási szakasz március 8-án indul!

Letöltés
 • Cím: Impact Accelerator
 • Hossz: 00:18:18
 • Vendég: Harsányi András

Harsányi Andrással beszélgettünk az Impact Acceleratorról, ami társadalmi vállalkozásokat segít, hogy befektetőket találjanak. Most zajlott le a pitch day, ahol a kiválasztott 11 vállalkozás bemutatkozhatott a befektetőknek.

Letöltés
 • Cím: Az esélyegyenlőség tanulható
 • Hossz: 00:43:39
 • Vendég: Soltész Anikó, Dr. Csillag Sára

A proAbility októberi konferenciáján megismerkedhettünk azokkal a jógyakorlatokkal, és képzési anyagokkal, melyek segítenek felkészülni arra, miként lehet a versenyképesség megtartásával megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztatni. Vendégeinkkel a projektről és a konferenciáról beszélgettünk.

Letöltés
 • Cím: Az Év Fiatal Vezetője
 • Hossz: 00:39:26
 • Vendég: Tóth Annamária, Szabó András

Idén is kiírták az Év Fiatal Vezetője pályázatot. A díj a vezető szerep tudatos megélésére hívja fel a figyelmet, a kiválasztás során szem előtt tartva olyan szempontokat mint az önfejlesztés, hitelesség és a vezetés emberi oldala.

Letöltés

Comments are closed.